Τρόποι πληρωμής στο Genesis Eshop

Δείτε πληροφορίες για τους τρόπους πληρωμής των παραγγελιών σας στο Genesis Eshop με ανδρικά ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ

ανδρικά

ρούχα

eshop

προσφορές

 

    Τρόποι πληρωμής
     
    

Με αντικαταβολή

Όλες οι παραγγελίες που πληρώνονται με αντικαταβολή αποστέλλονται με υπηρεσία ταχυμεταφορών και η πληρωμή τους γίνεται με αντικαταβολή κατά την παραλαβή στον χώρο σας, στον υπάλληλο της εταιρείας ταχυμεταφορών. Στην παραγγελία σας εμφανίζεται πάντα σε όλα τα σημεία το τελικό ποσό πληρωμής, στο οποίο συμπερλαμβάνεται πάντα ο ΦΠΑ, καθώς και τα έξοδα αποστολής, εφ' όσον υπάρχουν. Κατά την παραλαβή της παραγγελίας, θα παραλάβετε βέβαια και το αντίστοιχο παραστατικό για την πληρωμή της. Αν δώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά, τότε άμεσα θα ενημερωθείτε και για το τελικό κόστος της. 

 

Με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας χρησιμοποιώντας χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, πραγματοποιώντας ηλεκτρονική πληρωμή. Αφού επιλέξετε τα είδη που θέλετε, στο καλάθι αγορών επιλέξτε ως μέθοδο πληρωμής την πληρωμή με χρεωστική και πιστωτική κάρτα. Θα οδηγηθείτε στο σύστημα ηλεκτρονικών πληρωμών της Eurobank, όπου μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή σας. Αφού ολοκληρώσετε την πληρωμή σας, μπορείτε να επιστρέψετε στην ιστοσελίδα μας και να συνεχίσετε την περιήγηση και τις αγορές σας. Στην παραγγελία σας εμφανίζεται πάντα σε όλα τα σημεία το τελικό ποσό πληρωμής, στο οποίο συμπερλαμβάνεται πάντα ο ΦΠΑ, καθώς και τα έξοδα αποστολής, εφ' όσον υπάρχουν. Στην περίπτωση ηλεκτρονικής πληρωμής τα έξοδα αποστολής είναι μικρότερα, αφού δεν υπάρχει χρέωση για την αντικαταβολή.  Κατά την παραλαβή της παραγγελίας, θα παραλάβετε βέβαια και το αντίστοιχο παραστατικό για την πληρωμή της.

     
     πληροφοριες τους προσφορες ρουχα
     

ανδρικα,ρουχα,παπουτσια,eshop,προσφορες,καλαματα
είσοδος εγγραφή
3